19 mei 2024

Fietsenleasing

Fietsen voor bedrijven

Onze wegen slibben dicht en dat zorgt voor veel files en frustratie. Daarnaast is ook de impact op het milieu van de auto steeds meer een probleem. Dat zorgt er voor dat steeds meer werknemers voor hun woon-werkverkeer kiezen voor alternatieve vervoersmiddelen zoals de (elektrische) fiets. Uiteraard zijn wij bij fietsenoutlet trots dat wij kunnen bijdragen aan een toekomstgerichte mobiliteit.

Ook u als werkgever kunt nu uw steentje bijdragen door het aankopen of leasen van fietsen voor uw medewerkers. Zo voorziet u enerzijds uw werknemer van een doeltreffend en gezond vervoersmiddel, en anderzijds zorgt u ook voor gemotiveerde werknemers die actief bijdragen aan een beter milieu.

Bij ons kan je terecht voor een groot aanbod kwaliteitsfietsen van de beste merken en in verschillende categorieën: elektrische (high speed 45km/u) fietsen, klassieke stadsfietsen, toerfietsen, vouwfietsen en (elektrische) bakfietsen. Wij zorgen voor het advies, de juiste accessoires en de service na verkoop en bij leasing zorgen onze leasepartners voor de adminstratieve verwerking voor een zorgeloos fietsleaseplan.

Win-win voor werknemer én werkgever

Een bedrijfsfiets heeft tal van voordelen, zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Wij zetten ze even op een rijtje.

Voordelen voor werknemer

  • Fietsen brengt op! Dankzij de fietsvergoeding kan je tot €0,23 per gereden fietskilometer ontvangen die bovendien belastingvrij is. Een bedrijfsfiets wordt niet beschouwd als belastbaar voordeel, ook niet als je je bedrijfsfiets voor privédoeleinden gebruikt. Een leuke fietstocht met je racefiets in het weekend is dus mooi meegenomen! Bovendien bespaar je vaak ook op kosten die je anders misschien zou hebben, zoals benzinekosten, duurder onderhoud van je wagen, parkeerkosten, …
  • Fietsen is gezond! Wist je dat fietsen goed is voor de gezondheid? Fietsers zijn minder ziek en leven langer, dat is wetenschappelijk bewezen! Wie elke dag een uurtje naar zijn werk fietst, kan misschien ook al eens een beurt in de fitnesszaal overslaan en toch fit en slank blijven. Daarnaast heeft een fiets ook een positief effect op het milieu en daar worden we allemaal gezonder van!
  • Fietsen zijn snel! Door de fileproblematiek in Vlaanderen ben je vaak sneller met de (elektrische) fiets dan met de wagen. Zeker in de stad is een fietstochtje een stuk sneller dan een autorit. Bovendien weet je op voorhand hoe lang je onderweg zal zijn. Ook parking zoeken behoort tot de verleden tijd. Kortom meer vrije tijd voor jezelf!
  • Fietsen is leuk! Wij werken met de beste kwaliteitsmerken en zorgen voor advies op maat zodat je veel plezier zal beleven aan je bedrijfsfiets. Dankzij de mogelijkheden van een omnium verzekering (diefstal en schade), pechverhelping onderweg en een onderhoudsplan kan je altijd rekenen op je fiets.
  • Fietsen is flexibel! Een fiets is zeer flexibel en kan perfect voorzien in je behoeften. Zo kan je met een snelle e-bike (45km/u) ook lange afstanden tot zelfs 60km enkele rit afleggen, kan je met een stadsfiets ook een snelle boodschap doen na het werk, neem je vlot de kinderen mee in je bakfiets of pendel je met trein en vouwfiets naar je werk.
  • Wij van fietsenoutlet helpen u graag verder met een keuze en afhandeling van u leasefiets info in 1 van onze 3 vestiging